Groen op hakken

Laatst heb ik een boek gekocht wat mij inspireerde. Een boek dat gaat over duurzaamheid. Eigenlijk vind ik dat zelf best wel saai klinken, duurzaam. Het klinkt DUUR en niet echt aantrekkelijk. Maar dit boek is écht heel interessant. Waarom zou je duurzaam leven? En vooral HOE doe je dat?

Tegenwoordig zijn er veel hypes betreft voeding. Vegan, koolhydraatarm, keto, van alles komt voorbij, ook hier thuis met een man die daar erg geïnteresseert in is. Daarnaast gaan het tegenwoordig veel over het milieu. Over de opwarming van de aarde, dat we teveel plastic gebruiken, te veel vliegen, etc. Dus wel eens goed om bewust te worden waarom je bepaalde dingen doet en wat je wordt opgelegd door de maatschappij.
Boodschappen doen zonder plastic is bijvoorbeeld heel lastig, tegenwoordig zit alle groenten alleen al verpakt in plastic. In dit boek worden hele praktische tips gegeven hoe je in kleine (of grote) stappen naar een groener leven kan gaan. Het kan heel klein beginnen, je hoeft niet meteen alles om te gooien, maar alle beetjes helpen.

Boek: Groen op hakken – Knoop & Numan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *