Bullet journal 2020

Een nieuw jaar een nieuwe bullet journal!
Heerlijk vind ik dat, zo’n nieuw onbeschreven notitieboek die je helemaal kunt gaan invullen naar je eigen wensen.
Inmiddels is dit mijn derde jaar en dus ook mijn derde bullet journal die ik gebruik en ik heb nu echt mijn eigen manier en stijl ontwikkelt. Dat maakt het wel makkkelijker om te beginnen. Vaak zet ik eerst al mijn ideeën op papier van waar ik alles wil hebben en begin dan pas te werken in het boekje zelf. Dit is hoe mijn inhoudsopgave er uit ziet:

  • About me in 2019
  • Future log 2020
  • 2020 goals
  • (pagina’s die gaan over mijn goals volgen hierna)
  • January 2020
  • Week 01
  • Week 02
  • etc.

Ik vond dit voor mijzelf een hele logische opbouw. Eerst terugblikken op het vorige jaar. Daarna vooruit kijken naar het nieuwe jaar doormiddel van de future log. En vervolgens gaan kijken daar wat ik wil bereiken in het nieuwe jaar. Zie hiervoor de blog die ik schreef over de doelen. Ik heb hiervoor verschillende onderwerpen gekozen en die werk ik daarna verder uit. Zo wil ik bijvoorbeeld meer gaan lezen, dus heb ik een pagina gemaakt met een getekende boekenkast met boeken waarin in ga bijhouden welke boeken ik dit jaar lees. Na de goals volgen de monthly views, ook hierin komen de doelen weer terug in de habit tracker. En daarnaast vind ik het gewoon fijn om al mijn afspraken neer te kunnen zetetn en mijn to do’s. Die afspraken en to do’s werk ik daarna weer uit in de weekly views.

Meestal werk ik per maand. Dus een monthly view en daarna het altijd weken die daar binnen vallen. Zo hou je ruimte over als je nog een pagina ergens over wil vullen. Een pagina met ideeën van die maand of misschien wel iets wat je nog wil bijhouden.

Hieronder wat foto’s van een paar pagina’s in mijn nieuwe bullet journal!

Monthly view
Weekly view

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *